Kun Topias sai autotakin pariksi autopipon, piti Siirille tietysti tehdä prinsessatakin kaveriksi prinsessapipo.

IMG_1265.JPG

Lankana on kaksinkertainen Novitan virkkauslanka, koukku 3 mm. Aluksi virkkasin peruspipon kiinteillä silmukoilla takareunoista. Reunan siistin rapuvirkkauksella. Koukerot virkkasin silmukoiden etureunoihin ks:lla mielivaltaisesti ilman suurempaa suunnitelmaa.

Pipo on niin mieluinen, että neiti olisi halunnut nukkua se päässä.

Average Rating: 4.7 out of 5 based on 243 user reviews.

11 Responses to “”

 1. Saaga Says:

  Eipäs ole kummakaan, että on mieluisa. Tosi nätti ja mukavan näköinen malli.

 2. Palaga Says:

  Tosi kaunis pipo! Toi kuvio vielä piristää sitä entisestään!

 3. Kiko Says:

  Todella ihana pipo!

 4. heidi Says:

  Kuvasta tunnistaa aidon prinsessan!

 5. Pia Says:

  Hieno prinsessapipo. Lapset voivat ihastua mieleisiin vaatteisiin niin, että niitä ei malta riisua. Muistan kuinka kummityttöni oli ihastunut ompelemaani alushameeseen niin, että se piti laittaa myös kurahousujen sisälle, vaikka ei mahtunutkaan.

 6. Martsuli Says:

  Ihana prinsessa-pipo!!

 7. Helmis Says:

  Suloinen! Ihanan yksinkertaisella idealla kaunis toteutus, taas kerran!

  Lapset on niin ihanan aitoja, vaatteista(kin) joko tykätään tai sitten ei.
  Paras kiitos on meilläkin se, että mieluisa vaate pitäisi saada vähintäänkin tyynyn viereen nukkumaan mennessä, miksei vaikka päällekin :).

 8. Markka Says:

  No sehän on ihan tiaran/kruunun näköinen! Tosi hyvä idea.

 9. Masiina Says:

  Aivan ihana pipo! Itse tein juuri molemmille prinsessoille pipot oman ohjeen mukaan (lippapipo) ja muuten niistä tuli kivat, mutta kun aloitin päälaelta ja lisäsin silmukoita niin, että joka kerroksella lisäysten väliin jäi 1s enemmän, pipon päälaelle tuli vähän tökön näköinen suippo osa.

  Tyhmä kysymys: mitä tein väärin? Miten lisäykset menee “peruspipossa”?

 10. Anne Says:

  Masiina: sellaista säätämistähän se usein on… Itsekin aloitin tuon sivupalkista löytyvän simpukkalierihatun päälaelta ja voin kertoa, että purkaa piti aika monta kertaa ennen kuin tuli mieluinen. Taitaa vähän riippua langasta ja käsialasta yms. miten lisäykset kannattaa tehdä. Jos ei ole valmista ohjetta, niin eipä siinä auta kuin kokeilla ja yrittää uudestaan… 🙂

 11. Masiina Says:

  Kiitos nopeasta vastauksesta! Täytynee sitten tehdä vielä muutama pipo, että saan kohdalleen. Kummastuttaa vaan se, että kun yritin aloittaa ympyrän ohjeen mukaan (ohje) mun ympyrä lähti heti vääntymään suppiloksi. On sitä kuitenkin jokunen pannulappukin joskus tehty, eikä silloin käyny noin… :roll

  Eikun koukku kauniiseen käteen ja yrittämään uudelleen. Kiitos kivoista ohjeista! :smile

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: