Tänään on ollut ihan joulufiilis.

Postipoika oli saanut tehdä töitä palkkansa eteen ihan urakalla – laatikossa odotteli aamulla paketteja kaksin kappalein.

Aman järjestämässä tropiikkitäkkitempauksessa Vattumato arpoi minut lohdutuspalkintosijalle. Paketissa oli kahdeksasta vapaavirkatusta palasta koottu kassi.

Topias omi kassin välittömästi itselleen – perheen naisilla kasseja taitaa ollakin jo riittämiin… Kassi on aivan upea ja mielikuvitusta kutkutteleva. Itselleni tuli mieleen heti lorupussi ja sellaisena sitä tullaan mitä todennäköisimmin käyttämään. Siis mikäli pikkuherra antaa hyväksyntänsä.

Olisi hauska tietää, kenen virkkaamia palat ovat. Jos siis tunnistat omasi, hihkaise hep!

IMG_1274.JPG IMG_1275.JPG

Virven villat -blogissa onnistuin bongaamaan hiljattain pyöreän luvun ja sain siitä hyvästä yllärin. Paketista paljastui hahtuvakerä. Väri osui nappiin, nimittäin talvitamineita kesäteloille pakatessani tein jo suunnitelmia ensi talven neulomuksien suhteen. Listan kärjessä keikkuu lakki ja lapaset herra pikkuherralle, sinisenä tietenkin. Nyt on sitten matskutkin jo odottamassa.

IMG_1277.JPG

Postilaatikolla törmäsin myös naapuriin, joka penkoi kirpputorille lähteviä laatikoita ja pussukoita. Sieltä hän nosti esille kengät ja ihmetteli ääneen, kenellä voisi olla sopivan pieni jalka näihin. Minä tempaisin popon jalasta ja sovitin kenkää kuin Tuhkimo ikään. Ja niin tämä ihana rouva lahjoitti kengät minulle. Nyt sitten pitäisi kai tehdä näihin sopivat pitsisukat – ehdotuksia?

IMG_1279.JPG

Kiitos Joulupukki ja joulupukin apurit! Tänään on ollut kiva päivä.

Average Rating: 4.9 out of 5 based on 295 user reviews.

6 Responses to “”

 1. Palaga Says:

  Kaunis tuo kassi ja ihanat kengät!

 2. Tiinuli Says:

  Saitpa hauskasen kassin! Ihana pipo teidän prinsessalla tuolla aiemmin!

 3. Torppari Says:

  Tunnustan tehneeni paloista kolme,löytyvät minun sivuil.

 4. Nirnavirna Says:

  Kenkien kanssa Södera-sukat. Ehdottomasti

 5. Ama Says:

  Hep! Vasemmassa kuvassa alavasemmalla ja yläoikealla ovat minun palojani 🙂 Yläoikealla oleva pala on sikäli historiallinen, että vihreän käärmeen alempi osa (tumma vihreä) on mieheni virkkaama. Mies virkkasi sen, kun kauniisti pyysin, kieli keskellä suuta. Eipä ole sen jälkeen virkannut…

 6. maijamirjami Says:

  Ei tule nyt sopivaa valmista sukkamallia mieleen, mutta mielestäni nuo kenkien kuviot ovat kuin ilmettyjä Feather and fan -kuvioita!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: