Opintojen teknisen työn osuudessa sain valmiiksi mm. tällaisen kisuliinin.

IMG_1280.JPG

IMG_1282.JPG IMG_1281.JPG

Kissalla on vilkkuvat punaiset ledisilmät ja se kiinnitetään klipsillä Siirin pyörän koriin. Nenä toimii katkaisijana ja toisinpäin.

Kisu on tehty alusta loppuun itse: Muovi sulatettiin levystä erityisellä koneella muotin avulla kissan muotoon, klipsi muotoiltiin kuumailmapuhaltimen avustuksella. Olen käyttänyt porakonetta ja jopa juottanut sähköhommelit omin käsin!

Eipä ole monimutkainen juttu, mutta onnistumisen iloa koin sitäkin enemmän. Erityisesti varmaankin siksi, että teknisen työn luokka on täysin vieras ympäristö, enkä uskonut saavani aikaan mitään “järkevää” tai toimivaa.

Average Rating: 4.4 out of 5 based on 244 user reviews.

12 Responses to “”

 1. Kiko Says:

  Tosi hieno kissa!

 2. sinhi Says:

  Aivan ihana, ajattelin että olet jostain tehnyt löydön, mutta sepä olikin Itse Tehty!

 3. Ultsi Says:

  Onpa hieno! Onkohan pikkuveli kateellinen?

 4. Susanna Says:

  vau hauska ja hieno! Tuollaisen tekeminen varmasti tuottaa onnistumisen iloa, kun tekee jotain ei-niin-tuttua.

 5. Outi Says:

  Oi kuinka hauska!

 6. LauraLavinia Says:

  Vautsi! Mietin aluksi, mistähän tuollaisia kissakoteloita saa, kunnes luin juttusi loppuun. Uskomattoman yksinkertainen idea mutta uskomattoman ihana sellainen!

 7. juuli Says:

  Rupepa tekemään ihan urakalla, kyllä meitä ottajia löytyy…
  Ihana, kertakaikkiaan suloinen!

 8. Palaga Says:

  Ihana kisu!

 9. heidi Says:

  OIH! En olisi uskonut, että tuollaisiakin voi tehdä omin käsin! Minua harmittaa (nyt taas kerran), että en koulussa ottanut teknistä työtä. Tekstiilityön olisi oppinut kotonakin. Tekninen on jäänyt täysin vieraaksi alueeksi.

 10. Sirpa Says:

  Aivan ihana!! Missä koulussa sinä olet? Tämäkin olisi hyvä kannustuskuva tuleville opiskelijoille! Näytänpä omille lapsillenikin. Aikaisemmin tekemäsi jumppatoppi oli myös hieno. Työniloa ja hyvää kevättä(täällä) ja varmaan jo hyvää kesää siellä;)

 11. Anne.Linna Says:

  Kiitos kisulin puolesta kaikista kehuista! 😀

  Sirpa, teen jatko-opintoja (käsityötiede), jotka pätevöittävät minut käsityönopeksi.

  Juuli, tekishän noita, jos olis vehkeet… 😉

 12. iwannabe Says:

  Olen ihan tyytyväinen, että minulla oli tekstiilityö. Mutta miksi ne pitää ylipäänsä erottaa tekstiili- ja tekniseksi työksi? Olisin mielelläni tehnyt samoja juttuja kuin pojat…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: