Karstamylly on kiva kapistus. Olen saanut jälleen sellaisen lainaksi, joten seuraavan puolentoista kuukauden ajan myllyä pyöritetään urakalla. Lopultakin saan tehdä ihania kuitusekoituksia – kyytiä saavat niin koirankarvat, lampaan ja karitsan villat kuin silkitkin. Tai niin olisi ainakin tarkoitus ja toivomus…
Ainut seikka joka harmittaa vietävästi on se, että valkoinen villa on myllytyksen jälkeen selkeästi harmaata. (Kuva antaa aika optimistisen näkemyksen, todellisuudessa karstattu villa on ainakin tuplasti harmaampaa.)
IMG_1272.JPG

Harmaantuminen ei tietysti haittaa, jos villat/langan värjää tai jos kuitusekoitus on muutenkin harmahtava väriltään. Mutta pidän itse hyvin paljon luonnonvalkoisesta langasta, jolloin tuo harmaantuminen on erittäin häiritsevää.

Ilmeisesti tämä lainamylly on ollut kovassa käytössä ja imaissut itseensä väriaineita ja/likaa. Tahtoo oman myllyn!

Average Rating: 4.7 out of 5 based on 205 user reviews.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: