Siirin neuletakista tuli lopulta hihatin. Tai niin oli alunperin suunnitelmakin, joskin pitkähihaisena. Hihoja sovitellessa neiti oli vakaasti sitä mieltä, että hän haluaa lyhythihaisen boleron, joten en voinut kieltäytyä.
prinsessa3.jpg prinsessa2.jpg

Tein boleron pääntieaukkoon resorinkin, mutta se ei käytössä toiminut, joten purin sen pois. Oikeastaan se on parempi noin, ilman mitään ylimääräistä.

Mallineule on nimeltään Vine Lace ja löytyi A Treasury on Knitting Patterns -kirjasta, jonka esittelin maaliskuun lopulla. Tykästyin tuohon pitsineuleeseen niin paljon, että taidan tehdä itselleni jotain samalla mallilla, vaikkapa siitä valmisteilla olevasta bambulangasta.

Hihatin valmistui siis ajoissa. Itseasiassa valmista tuli jo eilen, mutta kuvamateriaali saapui vasta hetki sitten. Kiitos Julle! Ja kiitos tsempityksistä!

Average Rating: 4.4 out of 5 based on 262 user reviews.

12 Responses to “”

 1. Villasukka Says:

  Suloinen! Pienet tytöt ja valkoinen pitsi kuuluvat ehdottomasti yhteen.

 2. helena Says:

  Ihastuttava pikku bolero! Socks socks socks -kirjassa on myös Vine Lace -sukat, voisivat olla kivat polvisukkina boleron kanssa.

 3. Kiko Says:

  Ihana!

 4. Anne.Linna Says:

  Kiitos! En voi kuin hämmästellä, miten nopeasti ehditte kommentoimaan 🙂

  Helena, kiitos vinkistä!

 5. Maddaleena Says:

  Todella kaunis, kyllä nyt sopii hienostella.

 6. kangaskasa Says:

  Erittäin kaunis bolero, ja kaunis tytär kevätvaatteissaan.

 7. heidi Says:

  Oih! MIkä ihana kevätneiti ja mahtava poseeraus!

 8. Anniina Says:

  Voi miten sievä neiti juhla-asussaan! Sä olet kyllä uskomattoman taitava ja nopea tekijä. Kiva että sait hihattimen valmiiksi ajallaan 🙂 Oot ollu usein mielessä. Nähdään!

 9. Niina Says:

  Kaunis hihatin!

 10. Pikkumyy Says:

  Kaunis! Kyllä neidin nyt kelpaa juhlia!

 11. päivi Says:

  Söötti, pieni prinsessa. Näyttää hihatin tsi kivalta.

 12. Anonymous Says:

  kokoitalia

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: