Juu, ei pitäisi minua päästää ilman kaitsijaa lankakauppaan… Menin ostamaan vain yhtä pientä kerää vaaleanpunaista mohairia, mutta matkaan lähti tällainen satsi:
ostoksia1(Custom).JPG

Selailin eilen illalla muiden neulojien blogeja ja ideoita taas tulvii koko pää. Erityisesti mielessä kummittelee moebius-huivi, johon törmäsin Kaikenkarvaisia Käsitöitä– blogissa. Eihän mulla oikeasti ole mitään tarvetta tai välttämättä edes käyttöä tuollaiselle huiville, mutta tekotapa kuulosti niin jännittävältä, että pakkohan sitä on kokeilla ja saada vähän uusia haasteita.

Toinen jo pitkään mielessä hautunut ajatus on kassi. Edellisellä ostosreissulla ostinkin jo Marimekon kangasta kassia varten, mutta malli on ollut vielä hakusalla. Lankakaupassa oli edullisesti (?) laukun kahvoja ja niitä pitikin sitten hamstrata mukaan tällainen läjä:

ostoksia2(Custom).JPG

Onneksi on äitienpäivä tulossa. Ideoina on tällä hetkellä huovutettu, virkattu ja kankainen laukku. Mitään ohjeita ei ole, kuten tavallista, mutta suunnitellaan, suunnitellaan…

Tuohon ihanan vihreään puuvillalankaan ostin tällaiset napit. (ei ole ihan sama sävy, mutta riittävän liki) Nappien pitäisi tämänhetkisen suunnitelman mukaan päätyä Siirin neuletakkiin.
ostoksia5(Custom).JPG

Kangaskaupasta lähti mukaan satiinia ja organzaa, ohut kesäpuuvillapala ja ohut tikkikangaspala.
ostoksia3(Custom).JPG

Siirille olisi näistä tarkoitus tehdä kesähäitä varten mekko ja bolero. Mitenköhän tuo alpakka soveltuu kesäkäyttöön, hmm…

ostoksia4(Custom).JPG

Tässä vielä viimeisin huivi. Vähän erikoisempi malli; laitetaan päälle sivuittain niin, että nuo ohuet haarat tulevat toinen etupuolelle ja toinen selkäpuolelle ja sitten ristiin toiselle olalle. Kuva huivista päällä.

sin2haarainen (Custom).JPG

Average Rating: 5 out of 5 based on 265 user reviews.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: