Kesällä pestyihin villoihin sain jäämään reilusti lanoliinia. Innostuin värjäilemään muutamia karstalevyjä ja yksi oli niin houkuttelevan värinen, että oli pakko heti kehrätä se langaksi. Ja lanka se vasta ihanaa olikin – pääsi heti puikoille ja “terveysvaikutteisiksi” unisukiksi. Eipä tartte jalkoja rasvailla, eikä turvautua mihinkään ulkomaan jojobaöljyhöpötyksiin.

Koska lankaa oli rajallinen määrä, aloitin sukat (ensi kertaa eläissäni) kärjestä ja neuloin molempia vuoronperään, jotta näkisin kuinka pitkälle lanka riittää. Into oli niin kova, että kuvia ei joutanut pysähtyä ottamaan projektin alkuvaiheessa, mutta lankaa jäi sentään vähän kuvattavaksi.

img_6685.jpgimg_6699.jpg

Toinen värierä puolestaan oli minun silmään niin kamala, että sekin piti kehrätä äkkiä pois, ettei se jäisi kaapin perälle ikuisiksi ajoiksi. Yllättäen langasta tulikin todella kaunis ja houkutteleva. Lankaa on 100g ja n.210m.

img_6690.jpg

Tässä vielä muutama värjäyserä, jotka odottavat kehruuta.

img_6693.jpg

img_6691.jpg

Average Rating: 4.8 out of 5 based on 229 user reviews.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: