Kirjoittelin iltapuhteina Siisi-laukun ohjeen, kun Sanna pyysi niin kauniisti. Olkaapa siis hyvät.

Jos tulostat ohjeitani ja varsinkin jos teet jonkin ihan valmiiksi asti, olisin erittäin iloinen, jos laittaisit jotain kommenttia (mihin tahansa) kommenttilootaan. Ja jos laitat esille ohjeillani tekemiä töistäsi, laitathan minullekin tiedon. On mielenkiintoista nähdä, miten oma näkemys muuttuu ja saa uusia piirteitä eri tekijän mukaan. Olisi ylipäätään kiva tietää, onko noille ohjeille oikeasti käyttäjiä. Onhan ne tietysti kiva olla olemassa ihan itseäkin varten, mutta ei sitä viitsisi ihan turhaakaan työtä tehdä.

Muistathan, että ohjeita tai valmiita töitä ei saa käyttää kaupalliseen tarkoitukseen. Vaikka ne ovatkin täällä netissä kaikkien saatavilla, se ei tarkoita, että tekijänoikeuksia ei olisi. Jos haluat valmistaa töitä myyntiin, niin otathan ensin yhteyttä minuun. Kiitos!

Average Rating: 4.9 out of 5 based on 176 user reviews.

6 Responses to “”

 1. Pekka Says:

  Katsoin mielenkiinnosta Siisi-laukun ohjeita. Totesin heti kättelyssä ohjeet sen verran kryptisiksi, että kannattaa meikäläisen vaan pysyä täällä työpaikalla koodailemassa MIDlettejä. Se on paljon yksinkertaisempaa…

  Kuvassa laukku näytti oikein nätiltä.

 2. Anne.Linna Says:

  Hih 😉 Hatunnosto siitä, että edes katsoit. 😀

 3. Martsuli Says:

  kivoja nuo maskotit!!!

 4. vanilla85 Says:

  Blogissani on kuva ohjeellasi tehdystä laukusta. Hyvä ja helppo ohje oli, kiitos!

 5. Heidi Says:

  Tulostin ohjeet ednaan ja pieneen vihreään laukkuun. Mukailin ednaa ja tein laukun. Vihreän laukun olen tehnyt enemmän tai vähemmän ohjeen mukaan, se nimittäin oli just sopiva siskolleni synttärilahjaksi. Ednan ohjeesta, siihen voisi lisätä, että virkkaus tapahtuu 3 langalla, kesti hetken ennen kuin ymmärsin. Kiitos ohjeista!

 6. Anne.Linna Says:

  Heidi, kiitos vinkistä. Olin siinä uskossa, että olin ohjeeseen sen kolminkertaisen langan laittanut, mutta ilmeisesti olinkin maininnut asiasta vain blogissa. Hyvä kun kerroit, nyt ohje on korjattu.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: