Käsityöhommia ei ole tullut viimeaikoina suuremmin raportoitua täällä blogissa. Pari kolme lahjaprojektia on mietinnän alla, mutta niistä ei oikein parane etukäteen huudella. Ompeluksia olisi jonossa muutama (hametta ja mekkoa), mutta kauniit ilmat, kesälomailu ja puutarhan laittaminen on varastanut kaiken liikenevän ajan.

Tällä hetkellä mieli palaa koko ajan takaisin mökille värjäämään lisää lankoja. Haave toteutuneekin jo huomenna. Mökille ainakin mennään, toivottavasti saan aikaa riittävästi värjäysprojektiin. Raporttia luvassa mökkireissun jälkeen, mutta muutama päivä tullenee päivitystaukoa.

Puutarhassa olen möyrinyt ja saanut pihamme lopultakin edes vähän “asutumman” näköiseksi. Ihan hävettää, että vasta nyt – viidentenä kesänä – saan tehtyä meille kukkapenkit.

Mutta muutos on nyt tapahtunut ja tässä todiste:

pioni (1) (Small).JPG

Takapihan kukkapenkkiin asumaan asettunut pioni, jonka kukka on kylläkin jo parhaat hetkensä nähnyt. Eräänlaista muutosta sekin…

Average Rating: 4.7 out of 5 based on 203 user reviews.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: