Koirankarvalanka lähti jokin aika sitten takaisin karvakuonon omistajalle. Olen ilokseni saanut kuvien välityksellä seurata langan vaiheita valmiiksi tuotteeksi.

Tässä lanka puikoilla ja karvojen alkuperäinen omistaja ihmettelemässä.

Koiralanka.JPG

Tässä valmiit “Bää-Vuf-sukat” ja jäljelle jäänyt kerä.
Koirasukat1.JPG

Average Rating: 4.8 out of 5 based on 285 user reviews.

6 Responses to “”

 1. Outi Says:

  Jäikö lopulliseen tuotteeseen jonkinlaista koiran tuoksua?

 2. Anne Says:

  Ainakaan lankaan ei mielestäni jäänyt, kun pesin sen huolellisesti. Sukkia en ole vielä nähnyt, tulevat postissa lähipäivinä.

 3. Selena Says:

  Vein sukat ja namipussit tänään postiin, joten niiden pitäisi olla maanantaina perillä. Minun mielestäni sukat eivät tuoksu koiralta, koska olet pessyt langan todella hyvin. Karvaiset ja lämpimät ovat:) Sähköpostissasi on muuten kuva molemmista sukista.

 4. Selena Says:

  Oletko muuten tehnyt jotain Haukku-langasta? Eräs blogin pitäjä sanoi, että sai siitä hengenahdistusta, vaikka ei ole allerginen koiralle. Sinun tekemästäsi langasta ei tullut moisia oireita, mitä nyt vähän nenää kutitti. Mielestäni se kuuluu asiaan, koska on kuitenkin kyse lampaan- ja koiranvillasta.

 5. kultapallo Says:

  Hei sattumalta tulin sivuillesi ja aihe olikin minulle tärkeä. Olen nimittäin etsinyt miten saisin koiranvillat langaksi. Olen monelta taholta kysellyt, mutta en ole löytänyt. Sinä ilmeisesti kehräät itse, mutta tiedätkö ketään joka tekisi maksua vastaan vieraalle?

 6. Anne Says:

  Kultapallo, nyt en ole ihan sataprosenttisen varma, mutta olen käsittänyt, että Pirtin Kehräämölle voisi lähettää omia villoja ja kuituja kehrättäväksi. Sieltä kannattaa kysellä. Tavaraa täytyy vaan olla ilmeisesti aika reilusti, ihan pientä määrää tuskin alkavat käsittelemään.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: