Opiskelujen vaatetuksen kurssin ensimmäinen etappi – asu vaativaan käyttöön – on valmis.

Topin ja takin suunnittelusta olen kertonut jo enemmän tässä ja tässä postauksessa. Valmiit vaatteet näyttävät tältä:

toppi2.jpg toppi.jpg

fleece2.jpg fleece.jpg

Takista tuli suunnitelmista poiketen musta, sillä se oli valkoisen ohella ainoa vaihtoehto kaupan tarjonnasta johtuen. Fleece on erittäin ohutta mikrofleeceä, jossa vain toinen puoli on nukitettu. Nurjalta puolelta kangas on siis neulosta. Keveydestään huolimatta kangas on uskomattoman lämmin.

Takissa on ylipitkät hihat, jotka voi kääntää sopivan mittaisiksi. Kun tarvitsee herkästi paleleville käsille suojaa, hihoissa riittää mittaa vilukissan tarpeisiin.

Topissa on myös reilusti mittaa helmassa, jotta kahden lapsen äidin napa saadaan hyvin piiloon, vaikka käsiä nostelisikin jumpatessa. Toistaiseksi toppi on hieman väljä, mutta sitä voi ottaa sisään sivusaumoista, kunhan vatsalihastreenin tulokset alkavat edes hieman näkyä.

Average Rating: 4.5 out of 5 based on 260 user reviews.

4 Responses to “”

 1. Pia Says:

  Kivannäköinen jumppa-asu, tyylillisesti yhtenäiset.

 2. Piituski Says:

  Hei! Löysin sivuillesi erään tekstiilityön opiskelijaystäväsi kautta. Itsekin olisin lähtenyt sitä käsityötiedettä suorittamaan, jos elämäntilanteeni olisi ollut toinen (kaksoset nyt 7kk)… Aivan mahtavat sivut sinulla! Varsinkin huovutustyösi ovat kerta kaikkiaan upeita! Ei voi kun huokailla niitä katellessa *huokaus*… Ja nuo lasten sanomiset, heh, tietää ainaki minne sivuille tulla, jos haluaa kunnon naurut 🙂 Meillä nuita letkautuksia odotellaan vielä jonkin aikaa, mutta sitten niitä tuleekin tuplana 😉 Innokkaana huovuttelijana osaat varmaan kertoa, missä Oulussa on halvinta huovutusvillaa? Innostuin nuista töistäsi sen verran, että pakko alkaa itekki perehtyyn huovutukseen enemmän…
  Täällä sivuillasi pitää alkaa kyllä pistäytymään säännöllisesti. Saa niin paljon ja monipuolisia vinkkejä käsitöihin. Ja lastenhuoneen maalaukset oli upeita! Meilläkin oman talon rakennus juuri alkamassa…

 3. Anne.Linna Says:

  Jahas, pitääpä alkaa kovistella opiskelijatovereita 😉

  Oulussa olen ostanut villat Maakarista (juna-aseman vieressä). Hinnoista ei kyllä ole suurempaa hajua, mutta siellä on hyvä valikoima ja saa ostaa juuri niin paljon tai vähän kuin haluaa.

  Huovutusintoa!

 4. Piituski Says:

  Kiitoksia, suuntaanpas sinne Maakariin sitte! Mahtuukohan sinne kaksosten rattaiden kans sisälle… Se oli Saila, joka ilmianto sinun blogin 😉 Ja mie olen muuten se, joka kävi häiriköimässä kerran teitä gradukyselyn ja ison mahan kans, jos satuit olemaan paikalla 🙂

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: